Crna Kronika

policijsko izvješće

Na meti lopova nakit, novac, građevinska oprema

Na meti lopova nakit, novac, građevinska oprema

Jučer, 31. siječnja u Zadru, u ulici Viktora Vide je nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 66-godišnjaka, odakle je otuđio novac i zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer, 31.siječnja u Sukošanu, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 54-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Prekjučer, 30.siječnja u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil, kojeg je koristila maloljetna osoba.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

S ponedjeljka na utorak, 30./31.siječnja u Smilčiću, nepoznati počinitelj je sa gradilišta otuđio dijelove građevinske skele i drugu građevinsku opremu u vlasništvu trgovačkog društva.

Materijalna šteta iznosi oko tri tisuće eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči ga se da je u siječnju ove godine u Zadru,  u Velebitskoj ulici iz ulaza stambene zgrade otuđio bicikl 43-godišnjeg vlasnika kao i da je u Ulici Domovinskog rata iz podzemne garaže stambenog objekta otuđio nadzornu kameru.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

 


Reci što misliš!