Crna Kronika

#192

U stanu na Trešnjevci uzgajao marihuanu u improviziranom laboratoriju

U stanu na Trešnjevci uzgajao marihuanu u improviziranom laboratoriju
Ilustracija (MUP)

Za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama zagrebačka policija (PUZ) prijavila je 45-godišnjaka koji je u stanu na Trešnjevci posijao i u laboratorijskim uvjetima uzgajao marihuanu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici obavili su pretragu stana te pronašli više komada lampi, ventilacijskih crijeva, ventilatora, uređaja za mjerenje vlaga i temperature, ovlaživača zraka, metalne škare, više bočica s raznim tekućinama kao i druge predmete i stvari koje su služile kao improvizirani laboratorij za uzgoj droge, priopćio je PUZ u nedjelju.

Pronađeno je i 15 teglica sa zasađenim sadnicama marihuane, osam biljaka visine oko 55 cm s korijenom, više plastičnih vrećica i staklenih posuda u kojima je bilo ukupno 143,5 grama droga.

Stabljike marihuane, način uzgoja i pronađena količina nedvojbeno upućuju da je bila namijenjena daljnjoj preprodaji, navodi PUZ.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je osumnjičenog predala pritvorskom nadzorniku dok su kaznenu prijavu podnijeli Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Reci što misliš!