Crna Kronika

192

Prometni policajci u Zadru isključili ih iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Prometni policajci u Zadru isključili ih iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Jučer, 4. listopada u 01.00 sati u Ulici Hrvoja Ćustića u Zadru policijski službenici Postaje prometne policije zaustavili su automobil zadarske registracijske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,96 promila upravljao 35-godišnji bosanskohercegovački državljanin.

Vozač je uhićen i zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten u posebne prostorije policijske postaje.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz Optužni prijedlog jučer je prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, gdje mu je određena mjera zadržavanja u trajanju od 14 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadar.

Dan prije, 03. listopada u 19.55 sati policijski službenici Postaje prometne policije su u Zadru u ulici Andrije Hebranga zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka kojim je pod utjecajem alkohola od 2,49 promila upravljao 47-godišnjak. 

Vozač je uhićen te je jučer prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, gdje mu je određena mjera zadržavanja u trajanju od 7 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadar.

 


Reci što misliš!