Crna Kronika

zaradili kaznenu prijavu

Provalili u automobil i ukrali torbu s novcem

Provalili u automobil i ukrali torbu s novcem

Zadarska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i jednim maloljetnikom

- Istraga je provedena zbog sumnje da su 08./09. svibnja ove godine u Privlaci provalili u automobil 55-godišnjeg vlasnika odakle su otuđili torbu s novcem, oštetili suvozačevo sjedalo te se udaljili u nepoznatom smjeru. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv obojice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  teške krađe - priopćeno je iz policije.

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči  za krađu.

- Sumnjiči ga se da je 05. svibnja 2022. godine u Vrsima s gradilišta otuđio dva željezna poklopca za šahte vrijednosti oko 3 tisuće kuna, u vlasništvu trgovačkog društva. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe - izvijestila je PU zadarska.

U petak, 13. svibnja 2022. godine oko 13.30 sati, na Istarskoj obali u Zadru, nepoznati počinitelj je prišao 31-godišnjoj državljanki Njemačke te joj iz ruke istrgnuo i otuđio vrećicu s fotoaparatom i dva tableta, čime ju je oštetio za više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava, a policija traga za nepoznatim počiniteljem.

U vremenu od 06. do 15. svibnja 2002. godine u Viru, nepoznati počinitelj je iz dvorišta kuće 54-godišnjeg vlasnika otuđio dva solarna panela, peć na drva, sudoper i dvije pećnice. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U petak, 13. svibnja, u Biogradu je nepoznati počinitelj iz osobnog vozila 65-godišnjeg vlasnika otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!