Crna Kronika

#tragedija

Tri slovenske državljanke poginule u prometnoj nesreći u podvožnjaku kod Zračne luke Zadar

Danas oko 12.04 sati na županijskoj cesti kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku dogodila se prometna nesreća s poginulim osobama u kojoj su, prema prvim informacijama, sudjelovali osobni i teretni automobil, priopćila je policija.

Na teren su odmah po dojavi upućene sve žurne službe.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, na toj dionici ceste, promet je u obustavljen te se odvija alternativnim obilaznim pravcima.

Prema prvim neslužbenim informacijama u prometnoj nesreći poginule su tri osobe.

Kako se neslužbeno doznaje osobno vozilo je podletjelo pod teretnjak, a poginule su tri slovenske državljanke.

Očevid vodi Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.

Novo

Tri ženske osobe poginule su u četvrtak u stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj su se sudarili Toyota Yaris ljubljanskih registracijskih oznaka i kamion zadarskih registracijskih oznaka. 

Kako su izvijestili Županijskog državnog odvjetnišva, poginule su putnice u osobnom automobilu, a o identitetu i starosti poginulih za sada ne mogu govoriti. Trenutačno se reže lim i pokušavaju se izvaditi tijela iz potpuno smrskanog automobila. 

Za sada se zna da je vozačica Toyote Yaris izgubila kontrolu nad vozilo u podvožnjaku ispod Zračne luke Zadar te jedesnom bočnom stranom podletjele pod kamion zadarskih tablica koji je dolazio iz smjera Zadra.

Novo (16.30)

Tri su žene u dobi od 55, 61 i 66 godina poginule u prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko podne dogodila u podvožnjaku u Zemuniku Donjem kod zračne luke.

Kako je Hini potvrdio Denis Sokol, glasnogovornik i zamjenik u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru, žene su se vozile u Toyoti Yaris slovenskih nacionalnih oznaka, iz smjera Zemunika prema Zadru. Nesreća se dogodila u trenutku kada je Toyota prešla u suprotnu kolničku traku i prednjom bočnom stranom udarila u prednji dio teretnog vozila Mercedes zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin.

Od siline udarca Toyota je odbačena na desnu stranu zida podvožnjaka.

U Toyoti su bile 66-godišnja slovenska državljanka, te 61-godišnja i 55-godišnja žena za koje još nije utvrđen identitet.


Reci što misliš!