Crna Kronika

pu zadarska

Zaražen izašao iz kuće pa izazvao prometnu nesreću

Zaražen izašao iz kuće pa izazvao prometnu nesreću
PIXSELL

Prilikom nadzora prometa u Pakoštanima, u srijedu 5. siječnja, policijski službenici Policijske postaje Biograd su zatekli 54-godišnjaka u upravljanju osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka u vrijeme kada mu je zbog oboljenja od COVID-19 izrečena zaštitna mjera izolacije i liječenja u domu.

Također, zadarska policija izvijestila je o završenom kriminalističkom istraživanju nad 59-godišnjakom koji je 18. prosinca prošle godine na autocesti A-1, za vrijeme izrečene zaštitne mjere izolacije zbog oboljenja od COVID-19, upravljao osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka i tom prilikom izazvao prometnu nesreću u kojoj je nastupila materijalna šteta.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, sumnja se kako su obojica osumnjičenika, kršili izrečene mjera izolacije i liječenja u kući, zbog čega su doveli do opasnosti širenja zarazne bolesti, te se protiv njih podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru zbog sumnje u kazneno djelo Širenje i prenošenje zarazne bolesti.


Reci što misliš!