Crna Kronika

#192

U Brodsko-posavskoj županiji uhićen osumnjičenik za pokušaj ubojstva mladog Zadranina

U Brodsko-posavskoj županiji uhićen osumnjičenik za pokušaj ubojstva mladog Zadranina
Thinkstock

Osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici kriminalističke policije, Službe kriminalisitčke policije i Druge policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju. 

Sumnjiči ga se da je 13. studenog 2021. godine oko 02.30 sati u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, prilikom verbalnog sukoba i fizičkog naguravanja između više mlađih osoba, iz džepa odjevnog predmeta izvadio nož kojim je oštećenom 21- godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu glave, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Tom prilikom 21-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

U sklopu provođenja izvida i prikupljanja svih relevantnih činjenica i saznanja o događaju, osumnjičeni je uhićen tijekom jučerašnjeg dana na području brodsko-posavske županije te priveden u prostorije policije. Tom prilikom od njega je oduzet preklopni nož. Zbog kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.
 
Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja.
 

​​​​​​​​​​​​​