Crna Kronika

iz policije

Dovršene istrage: Lopovi krali parfeme, kozmetiku, drvnu građu

Dovršene istrage: Lopovi krali parfeme, kozmetiku, drvnu građu
Thinkstockphotos.com

Policijski službenici Prve i Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom kojeg se sumnjiči za imovinska kaznena djela

Naime, sumnjiči ga se da je početkom listopada 2021.godine na Polačišću u Zadru, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio dva parfema i kozmetičke preparate, vrijednosti preko 2 tisuće kuna.

Nadalje, sumnjiči ga se da je početkom listopada u Zadru na predjelu Smiljevca provalio u ugostiteljski objekt odakle je otuđio novac te veću količinu raznog pića, nakon čega se s otuđenim predmetima udaljio do obližnje trgovine gdje je  pokušao provaliti u čemu nije uspio.

Također ga se sumnjiči da je u listopadu ove godine u Ulici fra Gjergje Fishte pokušao provaliti u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 28-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe i teške krađe.

Nadalje, zadarska policija izvijestila je i da su policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 47,41 i 38 godina, koje se sumnjiči za krađu.

Naime, njih trojicu se sumnjiči da su 22. studenog ove godine u Mekoj Dragi na obrovačkom području otuđili krovnu drvenu građu ( daske i grede) u vlasništvu 65-godišnjaka, vrijednu oko 15 tisuća kuna.

Protiv sve trojice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena zbog krađe.


Reci što misliš!