Crna Kronika

monstruozno trostruko ubojstvo

U tijeku uhićenje osumnjičenog za ubojstvo troje djece u Mlinovima

Voditelj Službe općeg kriminaliteta zagrebačke policije Zvonimir Petrović potvrdio je u ponedjeljak navečer da je u tijeku uhićenje osumnjičenog za ubojstvo troje malodobne djece u zagrebačkom naselju Mlinovi.

Harald Kopitz (56) austrijski državljanin - osumnjičen da je u noći s petka na subotu u naselju Mlinovi u Zagrebu ubio svoje troje malodobne djece, nakon čega je pokušao samoubojstvo – danas popodne je iz Kliničkoga bolničkog centra Sestre milosrdnice prevezen na daljnju obradu u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče.

Petrović je u razgovoru za Dnevnik Nove tv potvrdio da je u tijeku njegovo uhićenje, a nakon što su ga pregledali liječnici u Vrapču i odlučili ga otpustiti iz bolnice.

"Upravo sada, dok mi razgovaramo u tijeku je njegov preuzimanje od osoblja bolnice i vrlo brzo bit će u našim službenim prostorijama", rekao je Petrović.

Apsolutno smatramo da je uhićeni raspravno sposoban, dodao je Petrović. "Nakon što je liječnički konzilij u bolnici Vrapče odlučio da će ga otpustiti - tu nastupamo mi", rekao je.

S obzirom na to da je riječ o stranom državljaninu, tijekom ispitivanja uhićenom će biti osiguran prevoditelj, a nakon ispitivanja, uhićeni će biti predan pritvorskom nadzorniku, a županijskom državnom odvjetniku biti podnesena kaznena prijava, rekao je Petrović.


Reci što misliš!