Crna Kronika

policijsko izvješće

Kradu se alati, građevinska oprema, kod Gračaca neovlašteno posjekli borove

Kradu se alati, građevinska oprema, kod Gračaca neovlašteno posjekli borove

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u vremenu od 30. travnja do 03. svibnja ove godine u Sv. Filip i Jakov s gradilišta otuđio dvije električne bušilice, miješalicu za beton te drugi građevinski alat u vlasništvu 48-godišnjaka.

Protiv 38-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom, koji se sumnjiči za šumsku krađu.

Naime, sumnjiči ga se da je tijekom travnja ove godine u Omsici na području Gračaca posjekao i otuđio ukupno 34 stabla bora u vlasništvu šumarije.

Materijalna šteta iznosi preko 3.000,00 kuna, a protiv 61-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe

S petka na subotu u Zemuniku Donjem nepoznati počinitelj je iz ograđenog dvorišta u vlasništvu 76-godišnjaka otuđio četiri aluminijska naplatka s gumama.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od 02. do 07. svibnja  u Sukošanu nepoznati počinitelj je iz automobila 50-godišnjeg državljanina Poljske otuđio GPS uređaj, vatrogasni aparat i indukcijsku ploču. 

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U petak. 07. svibnja u Sukošanu nepoznati počinitelj je iz garaže 48-godišnjeg vlasnika otuđio miješalicu za beton. 

Materijalna šteta iznosi preko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!