Crna Kronika

#192

Sv. Filip i Jakov: Provaljeno u dva kafića i kuću, a ništa nije ukradeno

Sv. Filip i Jakov: Provaljeno u dva kafića i kuću, a ništa nije ukradeno
Martin Brkljača

S četvrtka na petak (11/12. veljače) u Sv. Filipu i Jakovu nepoznati počinitelj je provalio u dva ugostiteljska objekta, 37-godišnjeg i 39-godišnjeg vlasnika, odakle nije ništa otuđio.

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

S četvrtka na petak (11/12. veljače) u Sv. Filipu i Jakovu  nepoznati počinitelj je provalio u kuću  47-godišnjeg vlasnika, odakle nije ništa otuđio.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

U vremenu od 10. do 13. veljače u Bibinjama  nepoznati počinitelj je provalio u kuću  43-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio bojler.

Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

S četvrtka na petak (11/12. veljače) u Ulici Sv. Marije u Zadru  nepoznati počinitelj je iz konobe u vlasništvu 75-godišnjaka otuđio više boca raznog alkoholnog pića.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!