Crna Kronika

#112

Pucnjava u Šibeniku, policija pronašla četvero mrtvih

Pucnjava u Šibeniku, policija pronašla četvero mrtvih
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U Vodicama je u subotu u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac, a pola sata kasnije i tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u objektu na Južnoj magistrali, prve informacije policije ukazuju da su umrli nasilnom smrću, no za sada ne može potvrditi je li njihovo stradavanje povezano.

Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je da je zaprimila u 12,56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. U 13,23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu  dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom  objektu na Južnoj magistrali.

Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom  trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. 

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se  mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska najavila je da će promptno izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama.