Crna Kronika

#192

Provalnici ne miruju, na meti uglavnom alkohol

Provalnici ne miruju, na meti uglavnom alkohol
Ilustracija/Sanjin Strukic/Pixsell

U vremenu od 28. listopada do 20.studenog u Ninu nepoznati počinitelj je provalio u objekt u vlasništvu 60-godišnjaka odakle je otuđio više boca alkoholnog pića, motornu pilu i bušilicu.

Materijalna iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u rashladnu vitrinu kioska trgovačkog društva odakle je otuđio alkoholna pića, nakon čega je na Benkovačkoj cesti provalio u rashladnu vitrinu i škrinju kioska drugog trgovačkog društva odakle je otuđio više alkoholnog pića i manju količinu sladoleda.

Ukupna materijalna šteta iznosi više od tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u Sv. Petru nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 76-godišnjakinje odakle je otuđio televiziju.

Materijalna iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Reci što misliš!