Crna Kronika

policijsko izvješće

Kradu se bicikle, mobiteli, noževi

Kradu se bicikle, mobiteli, noževi
Pixabay

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u mjesecu veljači u Zadru, iz trgovine u ulici Akcije Maslenica otuđio komplet kuhinjskih noževa, vrijednosti oko 9.000,00 kuna.

Protiv 45-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe

S četvrtka na petak u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru  nepoznati počinitelj je provalio trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od 11. do 13. studenog  u mjesnoj lučici u Bibinjama nepoznati počinitelj je provalio u brod 58-godišnjeg vlasnika odakle je otuđio ribolovnu  i ronilačku opremu.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak u poslijepodne u Ulici Ivana Meštrovića u Benkovcu  nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 55-godišnjeg vlasnika.

Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Sa petka na subotu u Sikovu nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 49-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!