Crna Kronika

#192

49-godišnjak kritvotvorio registarske oznake, mladići na Poluotoku teško ozlijedili 25-godišnjeg Nijemca

49-godišnjak kritvotvorio registarske oznake, mladići na Poluotoku teško ozlijedili 25-godišnjeg Nijemca
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krivotvorenje isprava.

Naime, u petak, 12. lipnja u poslijepodnevnim satima u Visočanima policijski službenici su u prometu zaustavili osobno vozilo s kojim je upravljao 49-godišnjak, a na kojem vozilu su se nalazile nepripadajuće registarske oznake (ZD).

    Nad istim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je protiv njega državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje u  počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprava.

Jučer, u nedjelju 14. lipnja zaprimljena je dojava kako je oko 02.15 sati na Trgu pet bunara u Zadru, više nepoznatih osoba fizički napalo 25-godišnjeg državljanina Njemačke i pri tome ga teže ozlijedili.

 Tijekom jučerašnjeg dana provedeno je kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u  dobi od 27 i 21 godinu koje se sumnjiče za kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi te će danas uz kaznenu prijavu obojica biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i dalje provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile navedenom događaju.

U subotu prijepodne u Viru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 71-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi više od tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe

 


Reci što misliš!