Crna Kronika

#192

Kradu se novac, bicikli, sanitarna oprema...

Kradu se novac, bicikli, sanitarna oprema...
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu duhanom

Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja u petak, 08. svibnja kod 57-godišnjaka je pronađeno 39,5 kilograma rezanog duhana.

Duhan mu je oduzet, a protiv 57-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljene trgovine, te o svemu slijedi obavijest carinskom uredu Zadar.

S četvrtka na petak u ulici Hrvatskog sabora  u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac i raznu sanitarnu opremu.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu u ulici Josipa Jurja Strossmayera u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 37-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!