Crna Kronika

policijsko izvješće

Na meti lopova skuter, dijelovi traktora, mobitel, laptop...

Na meti lopova skuter, dijelovi traktora, mobitel, laptop...
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je krajem ožujka u Gračacu, iz dvorišta obiteljske kuće 51-godišnjeg vlasnika, otuđio dijelove traktora, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv 57-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u ulici Grigora Viteza u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije poslovnog prostora u vlasništvu 23-godišnjakinje, odakle je otuđio novac i prijenosno računalo.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u ulici Benka Benkovića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u skladišni prostoru vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio mobitel i aluminijsku ambalažu.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Sinoć je na ulici Antuna Barca u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio motocikl/skuter u vlasništvu 45-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

 


Reci što misliš!