Crna Kronika

#192

Lopovi i provalnici tijekom vikenda 'operirali' po Zadru i Karinu

Lopovi i provalnici tijekom vikenda 'operirali' po Zadru i Karinu
Thinkstockphotos.com

U vremenu sredine prosinca prošle godine do 11. veljače u Donjem Karinu, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt 41-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio razno alkoholno piće i sokove te suncobrane.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu prijepodne u ulici Matije Gupca u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koristi 55-godišnjak, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Uskočkoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije trgovačkog društva, odakle je razni električni kabel. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu ujutro u ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 38-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U petak poslijepodne u ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj je iz autobusa  otuđio  torbe u vlasništvu 32-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U subotu poslijepodne u ulici Blaža Jurjeva u Zadru, nepoznati počinitelj je  iz kuće otuđio  motornu pilu u vlasništvu 67-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!