Crna Kronika

#192

Maloljetnik u City Galleriji krao parfeme

Maloljetnik u City Galleriji krao parfeme

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnim 17-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u subotu navečer na Polačišću u Zadru, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio dva parfema, vrijednosti preko tisuću kuna, koji su vraćeni.

Prema maloljetnom 17-godišnjaku je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 11.studenog u Korlatu, iz gospodarskog objekta 50-godišnjeg vlasnika otuđio dvije motorne pile, vrijednosti oko 6000 kuna. Protiv 46.godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

S petka na subotu u Gračacu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu  trgovačkog obrta, odakle je otuđio novac, cigarete i alkoholno piće. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S četvrtka na petak u Gračacu nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 31-godišnjakinje, odakle je otuđio novac, cigarete i alkoholno piće. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Od petka do nedjelje u Ugljanu, nepoznati počinitelj je u auto-kampu 54-godišnjeg vlasnika provalio u više kamp-kućica. 

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u ulici Put crvenih kuća u Zadru,  nepoznati počinitelj  je  otuđio bicikl u vlasništvu 63-godišnjaka. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!