Crna Kronika

policija provodi istragu

Napadnuti mladići policiji nisu iznijeli sve detalje

U noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu "Opera" na Obali kralja Tomislava u Zadru, pretučena su dva američka građanina. Radi se o tamnoputim mladićima koji su se zabavljali u tom klubu.

U nedjelju, 20. listopada oko 03,15 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Ulici Obala Kralja Tomislava u Zadru u ugostiteljskom objektu došlo do naguravanja između više osoba. Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja zatečena su dva strana državljanina u dobi od 24 i 25 godina koji su izjavila da su u ugostiteljskom objektu fizički napadnuti od nekoliko nepoznatih osoba.

Obojica su kolima HMP prevezeni u OB Zadar, gdje je 24-godišnjaku pružena liječnička pomoć te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede, dok je 25-godišnjak odbio liječničku pomoć, doznaje se u PU Zadarskoj. 

- Utvrđeno da su obojica stranih državljanina bila pod utjecajem alkohola, a isto tako prilikom policijske intervencije nisu navodili okolnosti samog događaja. Kriminalističko istraživanje se trebalo nastaviti u jutarnjim satima, međutim obojica su napustila teritorija RH i naknadno u medijima iznijeli dodatne okolnosti događaja.

Policija je odmah po saznanju za događaj započela s provođenjem izvida u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica koje su prethodile događaju, izvjestila je Ivana Grbin iz PU Zadarske.

 

Category: 1627 - 1627

Reci što misliš!