Crna Kronika

potvrdio dorh

Par uhvaćen s drogom u Zadru: Muškarcu istražni zatvor, žena na slobodi

Par uhvaćen s drogom u Zadru: Muškarcu istražni zatvor, žena na slobodi
PU Zadarska

U Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru je provedena dokazna radnja prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (1981.) i hrvatske državljanke (1996.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama, potvrdio je DORH.

Postoji osnovana sumnja da su 38-godišnjak i 23-godišnjakinja 26. kolovoza 2019., u kući u kojoj neprijavljeno borave u Zadru, kao i u dva osobna vozila kojima se koristi 38-godišnjak, u cilju da se nepripadno materijalno okoriste daljnjom preprodajom na ilegalnom narko tržištu, držali u kući ukupno 596,10 grama droge marihuane pakirane u sedam PVC vrećica, 17,5 grama droge kokain pakirane u dvije PVC vrećice, 20,2 grama droge amfetamin pakirane u dvije PVC vrećice, te 5,4 grama droge MDMA, dok su u osobnim vozilima držali ukupno dva kilograma i 364 grama droge marihuane, pakirane u tri PVC vrećice, te 734,10 grama droge amfetamin.

Nakon ispitivanja, 23-godišnja osumnjičenica je puštena na slobodu, dok je sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog 38-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.


Reci što misliš!