Crna Kronika

#policija

Provaljuje se u stanove, apartmane, kuće

Provaljuje se u stanove, apartmane, kuće
shutterstock

U noći s ponedjeljka na utorak u Posedarju nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 55-godišnjakinje odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer prijepodne u Starigradu nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 66-godišnjaka odakle je otuđio nakit i novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Kalima nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 58-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer u Starigradu, nepoznati počinitelj je iz apartmana otuđio mobitel, novac i prijenosno računalo u vlasništvu 50-godišnje nizozemske državljanke.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer poslijepodne u Starigradu, nepoznati počinitelj je iz apartmana u vlasništvu 53-godišnjeg slovenskog državljanina  otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U protekla dva dana u Ulici Miroslava Krleže u Zadru, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 73-godišnjakinje otuđio novac

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe


Reci što misliš!

 Izdvojeno