Crna Kronika

#192

Na meti lopova freza, cigarete, mobiteli, novac...

Na meti lopova freza, cigarete, mobiteli, novac...
Hrvoje Jelavić/ PIXSELL

S utorka na srijedu u Jovićima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete, razne suhomesnate proizvode i novac.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S utorka na srijedu u Islamu Grčkom, nepoznati počinitelj je provalio u skladište u vlasništvu 60-godišnjaka, odakle je otuđio traktorski priključak - frezu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u Bibinjama, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 34-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

S utorka na srijedu na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati počinitelj je iz broda otuđio novčanik u vlasništvu 55-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!