Crna Kronika

tragedija na pagu

Susjedi tvrde: Ništa nije upućivalo na tragediju koja se dogodila

Susjedi tvrde: Ništa nije upućivalo na tragediju koja se dogodila
Dino Stanin/PIXSELL

Stanovnike Paga jutros je prestravila vijest kako je otac s balkona obiteljske kuće u ulici Josipa bana Jelačića u Pagu s prvog kata, sa šest metara visine, bacio četvero malodobne djece.

"Vidio sam svu tu užurbanost, nisam znao što se događa, ali onda mi je jedna žena koja stanuje u blizini rekla što se dogodilo. Užas. Strašno. To nije za vjerovati", rekao je za radio Pag prolaznik kojega su zatekli u blizini kuće.

Radi se o obitelji koja nije iz Paga, ali u Pagu žive godinama. Imaju malodobnu djecu u uzrastu od 3, 5 7 i 8 godina. Žena koja se zatekla u blizini nesretnog događaja rekla je kako majka brine o djeci po cijeli dan.

"Ona djecu redovito vodi u šetnju, vodi ih u školu i vrtić i o njima se brine. Djeca su uvijek uredna", rekla je jedna od susjeda obitelji.

"Strašno je to što se dogodilo", rekao je jedan od susjeda. Potvrdio je kako ta obitelj nema vlastitu kuću, nego žive kao podstanari. Iz ponašanja majke prethodnih dana, kako su rekli oni koji su je susretali, nije ništa ukazivalo na tragediju koja se dogodila.


Reci što misliš!