Crna Kronika

#192

Na meti lopova alat, drva i sportska oprema

Na meti lopova alat, drva i sportska oprema

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske evidentirane su dvije teške krađe i dvije krađe

S utorka na srijedu u Kožinu,  nepoznati počinitelj je provalio u skladište u vlasništvu 64-godišnjaka, odakle je otuđio motornu pilu. Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer je na Obali kralja Tomislava u Zadru,  nepoznati počinitelj provalio u vozilo u vlasništvu 26-godišnjakinje, odakle je otuđio sportsku torbu. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S utorka na srijedu u Zadru, na Obali kneza Trpimira, nepoznati počinitelj je s brodice u vlasništvu 38-godišnjaka otuđio razni alat. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Prošli vikend u Murvici Donjoj, nepoznati počinitelj je posjekao i otuđio oko 5 m kubnih hrastovih drva u vlasništvu 51-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Reci što misliš!