Crna Kronika

192

Kradu se mobiteli, novac, auti...

Kradu se mobiteli, novac, auti...

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prijevaru u gospodarskom poslovanju.

Naime, sumnjiči ga se da je kao odgovorna osoba tvrtke od trgovačkog društva s područja Trogira preuzeo robu u vrijednosti preko pedeset tisuća kuna koju nije platio.

Protiv  29-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena zbog prijevare u gospodarskom poslovanju.

 

Protekli vikend ulici Špire Brusine  u Zadru, nepoznati počinitelj provalio u prostorije u vlasništvu udruženja obrtnika, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

S nedjelje na ponedjeljak  u Ceranjama Donjim, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka, odakle je otuđio snop ključeva.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

Jučer je na Poljani Pape Aleksandra III u Zadru , nepoznati počinitelj  provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

U Pakoštanima je nepoznati počinitelj otuđio mobitel u  vlasništvu maloljetne 17-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državom  odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 

Policijski službenici Druge policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je listopadu u Zadru iz dvorišta otuđio vozilo (Peugeot ZD) u vlasništvu 41-godišnjakinje.

Protiv 40-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

 

 


Reci što misliš!