Crna Kronika

užas u susjedstvu

Uhićeni mladić i njegova djevojka: Zaklali psa i sve snimili

Uhićeni mladić i njegova djevojka: Zaklali psa i sve snimili
Pexels

Snimka koja je osvanula na društvenim mrežama šokirala je javnost.

Mladić M.Đ. (21) iz Obrenovca u Srbiji koji je krvnički zaklao psa, kao i njegova djevojka koja je sve to snimila kamerom, uhićeni su u subotu poslijepodne.

Snimka koja je osvanula na društvenim mrežama šokirala je javnost, reagirao je čak i srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović, a prema prvim informacijama, mladić je poznat po jako čudnom ponašanju, piše Blic. 

Na snimci se vidi mladić sa kapuljačom koji prvo doziva psa, mazi ga, tiho mu pjevajući 'kefo zote'. U sljedećem trenutku, međutim, vadi veći nož i zabada ga svom snagom u nesretnu životinju i tako ga drži dok mališan zavija od bolova. Dok pas krvari, njih dvoje neprestano ponavljaju 'kefo zote'. 

Društvenim mrežama se odmah proširila vijest da je riječ o istoimenoj sekti koja djeluje i u Obrenovcu, kao i da oko obrenovačkih škola postoji nekoliko grafita koje su ostavili njeni pripadnici. 

Također, na Twitteru se objavilo da je do 2016. godine postojao i srpski blog o 'Kefo Zote' koji je kasnije ugašen, baš kao i da je ovaj monstruozni čin u stvari snimila djevojka koja živi u Zemunu, ali često boravi u Obrenovcu i koja je navodno imala i neke sporne profile na Facebooku koje je ugasila i obrisala. To je kasnije potvrđeno budući da je policija uhitila i djevojku K.P. (34). 

Na snimku je reagirao i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović koji je na svom Twitter profilu napisao da "ovakvo nasilje prema životinjama zaslužuje najstrožu kaznu". 

"Nevjerojatna je i užasna ovakva surovost i bezočno nasilje prema životinjama. To zaslužuje najstrožu kaznu. Očekujem brzu reakciju policije", napisao je Stefanović.   


Reci što misliš!