Crna Kronika

192

Na meti provalnika televizori, mobiteli, novac

Na meti provalnika televizori, mobiteli, novac
Informer

Tijekom vikenda u ulici Viktora Vide u Zadru, nepoznati počinitelj je u provalio u kuću u vlasništvu 60-godišnjaka, odakle je otuđio televizor.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U nedjelju navečer u Zadru, nepoznati počinitelj je u ulici Jakova Gotovca  provalio u kuću u vlasništvu 64-godišnjaka, odakle je otuđio ručni sat, „ipad“ i mobitel.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u ulici Karma u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću  85-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac i zlatninu.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U proteklih pet dana u Preku, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 68-godišnjaka otuđio novac, prijenosno računalo i dr.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sinoć je u Varoškoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu  28-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 


Reci što misliš!