Crna Kronika

192

Kradljivci aktivni u Zadru, Dragama, Pakoštanima

Kradljivci aktivni u Zadru, Dragama, Pakoštanima
Informer

U petak tijekom dana u Dragama, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 45-godišnjeg državljanina Austrije, u vozilo u vlasništvu 23-godišnje austrijske državljanke, te u vozilo u vlasništvu 44-godišnje državljanke Slovenije, odakle je otuđio novac, dokumente i naočale

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U petak poslijepodne u Sukošanu, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 54-godišnjeg državljanina Austrije, odakle je otuđio torbu s dokumentima.

 Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S petka na subotu u Sv,. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva,  odakle je otuđio razne cigarete i alkoholna pića.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U subotu prijepodne u Dragama, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 54-godišnjeg češkog državljanina te u vozilo u vlasništvu 49-godišnje državljanke Njemačke,  odakle je otuđio mobitel, fotoaparat i dokumente.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U nedjelju prijepodne u ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 76-godišnjakinje,  odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S četvrtka na petak u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je otuđio dva bicikla u  vlasništvu 26-godišnjeg državljanina Njemačke.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak prijepodne u Sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 82-godišnjakinje  otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak poslijepodne na plaži u Sukošanu, nepoznati počinitelj je 38-godišnjem državljaninu Mađarske otuđio ručni sat, opremu za ronjenje i fotoaparat.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak predvečer u ulici Asje Petričić u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio skuter  u vlasništvu 51-godišnjaka.

S petka na subotu u Kalima, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koristi 44-godišnjak otuđio dva mobitela, novac i dokument

U subotu oko podne u ulici Bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu  50-godišnjaka.

U petak u ulici J. Bijankinija u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu  40-godišnjakinje.

Od petka do nedjelje u ulici Benka Benkovića u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio skuter  u vlasništvu 31-godišnjaka.

U nedjelju navečer u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 18-godišnjakinje.

 


Reci što misliš!