Crna Kronika

112

Na zadarskom području zabilježen čitav niz krađa - na meti novac, zlato, plinske boce...

Na zadarskom području zabilježen čitav niz krađa - na meti novac, zlato, plinske boce...
Duško Jaramaz/ PIXSELL

Zadarska je policija tijekom vikenda evidentirala šest slučajeva pljačke

U subotu poslijepodne u Viru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 72-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio novac i zlatninu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U proteklih mjesec dana  u Zatonu, nepoznati počinitelj je s kamp kućica u vlasništvu trgovačkog društva otuđio 12 plinskih boca. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak prijepodne u Zadru, u ulici Kralja Dmitra Zvonimira nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 82-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak prijepodne u Zadru, u ulici Zadarskog mira nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 56-godišnje poljske državljanke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak poslijepodne u Zadru, u ulici Put Murvice nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 27-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju prijepodne na Obali kralja Petra Krešimira IV u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 65-godišnje kineske državljanke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!