Crna Kronika

112

Zabilježen čitav niz krađa - na meti novac, mobiteli, klima-uređaji...

Zabilježen čitav niz krađa - na meti novac, mobiteli, klima-uređaji...

PU Zadarska izvijestila je o sedam krađa počinjenih diljem Zadarske županije

Tijekom svibnja, na otoku Sestrunju, nepoznati je počinitelj provalio u brodicu u vlasništvu 51-godišnjaka i otuđio navigacijski uređaj vrijedan dvadesetak tisuća kuna. 

U noći s utorka na srijedu, u Lišanima Ostrovičkim, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu trgovačkog društva te otuđio cigarete, piće i novac vrijedne više desetaka tisuća kuna. 

U srijedu prijepodne, na Branimirovoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 82-godišnjaka otuđio nekoliko tisuća kuna. 

Tijekom proteklog vikenda, u Petrčanima, nepoznati je počinitelj otuđio klimatizacijski uređaj u vlasništvu 52-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. 

U noći sa srijede na četvrtak, u Biogradu,  nepoznati počinitelj je s parkirališta otuđio prikolicu u vlasništvu obrta, vrijednu više tisuća kuna.

Jučer poslijepodne, na plaži u Kožinu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 30-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer u večernjim satima, na Poluotoku u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s karticama i novcem u vlasništvu 63-godišnje njemačke državljanke, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave.


Reci što misliš!