Crna Kronika

policija provodi istragu

Dvije teške krađe na zadarskom području, na meti ugostitelji

Dvije teške krađe na zadarskom području, na meti ugostitelji
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U protekla 24 sata, na području PU zadarske evidentirane su dvije teške krađe, krađa, dva narušavanja javnog reda i mira te 9 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena.

Sa srijede na četvrtak u Zadru, na Obali kneza Branimira nepoznati počinitelj je provalio u dva ugostiteljska objekta trgovačkog društva, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U četvrtka tijekom noći u Zadru, u ulici Stjepana Radića nepoznati počinitelj je provalio u  ugostiteljski objekt u vlasništvu 27-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U proteklih 20-tak dana na Viru, nepoznati počinitelj je s broda u vlasništvu 60-godišnjeg državljanina Češke otuđio tendu, stol sa sjedalicama, ručno vitlo, propeler i pet kotača s trajlera.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog   krađe.

 


Reci što misliš!