Crna Kronika

zaradili kaznene prijave

Provaljivali u trgovine, kuće, apartmane

Provaljivali u trgovine, kuće, apartmane
Thinkstockphotos.com

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom i 48-godišnjakinom, koje je policijski službenik u subotu poslijepodne u Novigradu zatekao prilikom provale u kuću u vlasništvu 69-godišnjaka.

Protiv njih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U proteklih mjesec dana u Sv. Petru,  nepoznati počinitelj je provalio u apartman u vlasništvu 61-godišnjeg državljanina Austrije te otuđio televizor i gorivo.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U noći s petka na subotu u Zadru, u ulici Ivana Skvarčine nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te otuđio novac i cigarete.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U vremenu od 6. do 23. ožujka u Zatonu, nepoznati počinitelj je iz dvije mobilne kućice u sklopu turističkog naselja, vlasništvo trgovačkog društva otuđio dva klima uređaja.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!