Crna Kronika

ŽC Zadar

U proteklih nekoliko dana evidentirano nekoliko krađa

U proteklih nekoliko dana evidentirano nekoliko krađa
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su četiri krađe te osam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena.

U noći sa srijede na četvrtak, u Ulici Matije Gupca u Zadru, nepoznati je počinitelj s gradilišta otuđio građevinski materijal vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

U proteklih 10-ak dana, na Šetalištu kneza Branimira u Biogradu, nepoznati je počinitelj s gradilišta otuđio građevinski materijal vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

U proteklih nekoliko dana, u Sv.Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj s brodice u vlasništvu 83-godišnjaka otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

U ponedjeljak, u dvorištu kuće u Viškoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj  otuđio čamac u vlasništvu 45-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.


Reci što misliš!