Crna Kronika

Iza rešetaka

Las Vegas: Uhićen O.J. Simpson

Las Vegas: Uhićen O.J. Simpson

Simpson je izvan sportskih krugova postao poznat 1994. godine tijekom suđenja za ubojstvo bivše supruge Nicole Brown i njezin prijatelja Rona Goldmana

Policija u Las Vegasu uhitila je bivšu zvijezdu američkog nogometa O.J. Simpsona zbog provale. Izvor iz policijske uprave u Las Vegas rekao je za CNN da je O.J. Simpson uhićen u tamošnjem hotelu The Palms.

O.J. Simpson ponovno se uvalio u nevolje sa zakonom/Foto:Reuters

Prema internetskom portalu TMZ.com, specijaliziranom za slavne osobe, skupina od nekoliko muškaraca je prije tri dana provalila u hotelsku sobu prodavača sportske opreme i predmeta slavnih sportaša i pod prijetnjom oružjem zahtijevala da im taj čovjek vrati stvari koje su nekada pripadale O.J. Simpsonu.

Među provalnicima je, navodno, bio i on sam. Policija nije potvrdila tu priču.List Las Vegas Review-Journal objavio je ranije u nedjelju da je Simpson sa skupinom ljudi provalio u tu sobu kako bi vratio predmete koji su mu ukradeni. Simpson je izvan sportskih krugova postao poznat 1994. godine tijekom suđenja za ubojstvo bivše supruge Nicole Brown i njezin prijatelja Rona Goldmana.

On je na tom suđenju oslobođen krivnje, ali je u građanskoj parnici koju su pokrenule obitelji žrtava proglašen krivim i naređeno mu je da im plati 33,5 milijuna dolara odštete.


Reci što misliš!