Crna Kronika

Brutalna ubojstva

Italija zgrožena valom ubojstava i nasilja

Italija zgrožena valom ubojstava i nasilja

U Rimu je u hotelu pokraj željezničke postaje Termini policija nakon anonimnog telefonskog poziva otkrila leševe dviju mladih Rumunjki od 20 i 21 godine

Talijanska vlada priprema nove mjere u borbi protiv nasilja nakon što je jutros policija u tri grada otkrila četiri leša osoba ubijenih na brutalan način, u posljednjem u nizu nasilnih incidenata koji su zabrinuli talijansku javnost.

U Rimu je u hotelu pokraj željezničke postaje Termini policija nakon anonimnog telefonskog poziva otkrila leševe dviju mladih Rumunjki od 20 i 21 godine. Istraga je u tijeku.

U WC-u jedne benzinske postaje u Palermu otkriven je leš 40-godišnjeg muškarca, a u izgorjelom automobilu u mjestu Torano Castello, pokraj Cosenze, pronađeno je karbonizirano tijelo jedne osobe. Prema prvim rezultatima istrage čovjek je najprije ubijen, a onda stavljen u automobil i zapaljen.

Val nasilja u Italiji zabrinjava i građani na prvo mjesto problema koja ih brinu stavljaju sigurnost.

Vlada lijevog centra Romana Prodija podnijela je u prosincu nacrt zakona s novim mjerama sigurnosti, koji je povučen iz parlamentarne rasprave zbog velikih kritika, te se sada priprema novi zakonski prijedlog.


Reci što misliš!