Crna Kronika

Zagreb

Policija pronašla nestalog zaštitara

Policija pronašla nestalog zaštitara

Detaljnijih inforomacija zasad nema. Zna se tek da je zaštitaru pružena liječnička pomoć, no nije poznato zbog kakvih i koliko teških ozljeda

Policija je pronašla 28-godišnjeg Gorana Safića, zaštitara Sokol Marića, koji je nestao jučer zajedno s kombijem i novcem na Meštrovićevom trgu u Zapruđu. Našli su ga na području Maksimira, javlja 24 sata .

Detaljnijih inforomacija zasad nema. Zna se tek da je zaštitaru pružena liječnička pomoć, no nije poznato zbog kakvih i koliko teških ozljeda.

Policija još nije obznanila ni je li Safić bio otet ili je, kako se nagađalo, sam sudjelovao u organizaciji pljačke. Više informacija znat će se nakon policijske konferencije za novinare.

Safić je nestao jučer zajedno sa zaštitarskim kombijem tvrtke Sokol Marić za vrijeme dok su dvojica njegovih kolega nosili novac u poslovnicu banke. Kombi je uskoro pronađen na Sajmišnoj cesti, ali u njemu nije bilo ni zaštitara ni novca.

Navodno je, prema izjavama svjedoka, nepoznata osoba prišla kombiju, ušla u njega i udaljila se, zajedno sa zaštitarom i novcem. U početku se nagađalo da je zaštitar otet, a kasnije su se pojavila nagađanja da je inscenirao svoju otmicu i da je umješan u pljačku.


Reci što misliš!