Crna Kronika

Zaštitar

Zaštitar pušten na slobodu

Zaštitar pušten na slobodu

Majka zaštitara, Marija Safić, izjavila je jučer kako je njezin sin bio u dugovima, ali da sigurno nije upleten u jučerašnju pljačku

Oteti zaštitar Sokola Marića Goran Safić nije sudjelovao u pljački kombija. Kako prema neslužbenim saznanjima javlja HTV , policija je nakon ispitivanja Safića zaključila da je bio otet te ga je pustila na slobodu.

Nepoznati je počinitelj njega i vozilo s novcem oteo prekjučer ujutro, a nesretni zaštitar preksinoć je pronađen na Slavonskoj aveniji pretučen, s vrećicom na glavi i vezanim rukama.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj u 13 sati održat će se izvanredna konferencija za novinare, na kojoj će načelnik PU zagrebačke Marijan Tomurad izvijestiti o rezultatima istrage u vezi s prekjučerašnjom otmicom.

Majka zaštitara, Marija Safić, izjavila je jučer kako je njezin sin bio u dugovima, ali da sigurno nije upleten u jučerašnju pljačku. Prema njezinim riječima, Goran je imao novčanih problema i dva kredita u iznosu od oko 80.000 kuna, a u Sokol Marić prešao je iz AKD-a kako bi imao veću plaću.

Nedavno se vratio u obiteljsku kuću iz podstanarstva jer zaštitarska plaća nije bila dovoljna za sve troškove. Demantirala je da je njezin sin već dva puta bio opljačkan. Kazala je kako ga je nagovarala da napusti taj jako rizičan, a slabo plaćen posao.


Reci što misliš!