Crna Kronika

Zagreb: Pronašli mrtvu ženu u stanu nakon 35 godina!

Zagreb: Pronašli mrtvu ženu u stanu nakon 35 godina!

Mrtvo tijelo ženske osobe pronađeno je u zaključanom stanu na Medveščaku jučer oko 16.30 sati, priopćila je zagrebačka policija

Predstavnici stanara zgrade na zagrebačkom Medveščaku provalili su u stan radi utvrđivanja statusa vlasništva. Pronašli su leš žene koja je posljednji put viđena prije 35 godina, doznaje Net.hr

Mrtvo tijelo ženske osobe pronađeno je u zaključanom stanu na Medveščaku jučer oko 16.30 sati, priopćila je zagrebačka policija.

Pretpostavlja se da je riječ o 84-godišnjakinji koja je posljednji put viđena prije 35 godina.

Leš su pronašla trojica predstavnika stanara koji su u stan provalili s ciljem reguliranja statusa vlasništva stana u potkrovlju stambene zgrade. U stanu je povremeno, otprilike prije 35 godina, živjela pokojna.

Tom su prilikom na krevetu spavaće sobe pronašli mrtvo tijelo ženske osobe. Obavljenim razgovorima doznalo se da je u stan uselila 1961. godine, te da je posljednji put viđena prije 35 godina.

S obzirom da su na tijelu u potpunosti nastupile truležne promjene nije bilo moguće utvrditi identitet, dok je u prostoriji pronađena osobna iskaznica na njeno ime.

Na mjestu događaja nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na smrt kao posljedicu kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.


Reci što misliš!