Crna Kronika

Samoubojstvo?

Pulski ubojica umro od predoziranja lijekovima

Pulski ubojica umro od predoziranja lijekovima

Nakon dva pokušaja samoubojstva, Radovanović si je, čini se, uspio presuditi

Pulski ubojica Petar Radovanović poznatiji kao Pero Kamata, osumnjičen za ubojstvo supruge, umro je u zagrebačkoj bolnici Dubrava.

Nakon dva pokušaja samoubojstva, Radovanović si je, čini se, uspio presuditi. U njegovom su tijelu pronađene nedopuštene doze lijekova.

Pedesetdevetogodišnji Petar Radovanović duže je vrijeme boravio u pulskoj bolnici za osobe lišene slobode. Prije četiri dana prebačen je u Zagreb u dubokoj komi.

Disao je je samo uz pomoć respiratora, a moralo ga se i oživljavati. Već tada se sumnjalo na moždanu smrt, potvrdio nam je liječnik s intenzivnog odjela zagrebačke bolnice Dubrava Marijan Kirin. Demantirao je nagađanja da je uzrok smrti samoizgladnjivanje, obzirom da su prvi nalazi pokazali preveliku količinu lijekova u njegovom organizmu, koje je uzimao zbog bolova.

Ovog mu je tjedna trebalo početi suđenje, no odgođeno je jer si je prošlog tjedna pokušao prerezati žile. Glasnogovornica Ministarstva pravosuđa Vesna Dovranić rekla da će se nakon provedene patološke obrade znati točan uzrok smrti.

Radovanović je krajem rujna prošle godine u obiteljskoj kući u Vinkuranu, nedaleko od Pule, zadavio svoju suprugu Tatjanu i bejzbolskom palicom teško ozlijedio trudnu 31-godišnju kćer Teu.

Sebi je tada prerezao žile na vratu i ruci pa mu je zbog teških ozljeda amputirana ruka. Navodno je bio jako vezan za obitelj i nije se mogao nositi s onime što je učinio.


Reci što misliš!