Crna Kronika

Silovanje

U nekoliko navrata silovao kćer

U nekoliko navrata silovao kćer

Kriminalistička obrada nad 36-godišnjakom je još uvijek u tijeku. Po završetku kriminalističke obrade, biti će izveden pred istražnog suca Županijskog suda u Zadru

Zadarska policija je na kriminalističku obradu privela 36-godišnjaka, kojeg se tereti za silovanje i bludničenje nad maloljetnim djetetom.

Kako doznajemo iz PU zadarske, muškarac je vlastitu kćer seksualno zlostavljao u više navrata, posljednjih godinu dana. Policija zbog zaštite djeteta, detalje slučaja ne želi iznositi pa nije poznato tko je prijavio slučaj. Nije poznato niti s kojeg je područja privedeni muškarac.

Zamjenica glasnogovornice PU zadarske, Sonja Šimurina, kazala je tek kako je riječ o Hrvatu, te da se silovanje dogodilo na zadarskom području.

"Budući da se radi o maloj sredini, kako se ne bi otkrio identitet djeteta, o detaljima ne možemo govoriti", rečeno nam je u PU zadarskoj.

Kriminalistička obrada nad 36-godišnjakom je još uvijek u tijeku. Po završetku kriminalističke obrade, biti će izveden pred istražnog suca Županijskog suda u Zadru.


Reci što misliš!