Crna Kronika

Smrt pod tegljačem

Čepin: Poginuo vozač zdrobljen ispod kotača tegljača

Čepin: Poginuo vozač zdrobljen ispod kotača tegljača

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na suprotni kolnički trak kojim se kretao teretnjak

Jedna je osoba poginula u stravičnoj prometnoj nesreći koja se večeras oko 18.15 sati dogodila na zapadnoj obilaznici nedaleko od Čepina. Život je izgubio 46-godišnji vozač automobila fiat punto koji je podletio pod tegljač Projekt-gradnje iz Slavonskoga Broda.

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na suprotni kolnički trak kojim se kretao teretnjak. Vozač kamiona s prikolicom, 20-godišnji Petar Marjanović iz Slavonskog Broda, lakše je ozlijeđen prilikom sudara i prevrtanja na cesti. Petar Marjanović prevezen je u Kliničku bolnicu Osijek. Očevici stravične nesreće kažu kako se sve brzo odvijalo te da nije bilo moguće izbjeći sudar.

- Vraćali smo se s terena kući u Brod i punto je odjednom prešao na našu stranu. Petar ga je pokušao izbjeći i skrenuo je udesno, no nije uspio. Kamion je ipak zahvatio automobil. Na kraju se Petrov tegljač prevrnuo - kaže Petrov radni kolega.

Teretnjak je prednjim lijevim kotačima zahvatio punto, prešao preko njega i vukao ga 40-ak metara te se na kraju prevrnuo. Do zaključenja teksta trajao je policijski očevid.


Reci što misliš!