Crna Kronika

Majka znala, a šutila

Uhićen "poljski Fritzl"

Uhićen

Majka zatočene djevojke izjavila je u TV intervjuu kako je bila svjesna svega što se zbiva s njezinom kćeri, ali da nije smjela reći zbog straha da je suprug ne ubije

Poljska policija uhitila je 45-godišnjeg muškarca koji je silovao kćer i držao je u zatočeništvu šest godina. Kćer danas ima 21 godinu i utvrđeno je da je u vrijeme zarobljeništva rodila dvojicu dječaka. Sve vrijeme bila je silovana, vezana a prijetio joj je i nožem. Vrata sobe u kojoj je bila držana nisu imala kvaku.

Policija je potvrdila da ju je otac vodio na porod oba puta, nakon toga razdvajajući dječake od nje. Policija traga za dječacima za koje se vjeruje da su posvojeni.

Djevojka je uspjela pobjeći prošli tjedan pa je slučaj zajedno s majkom prijavila policiji. Poljski Fritzl uhićen je na željezničkoj postaji čekajući vlak za Italiju. Optužbe je negirao, ali nije želio odgovarati na detektivske upite. Ispitan je i njegov brat, no policija nije željela za sada davati više informacija.

Majka zatočene djevojke izjavila je u TV intervjuu kako je bila svjesna svega što se zbiva s njezinom kćeri, ali da nije smjela reći zbog straha da je suprug ne ubije.

Poljska javnost je u šoku. Pitaju se kako djevojci nitko nije mogao pomoći u tih šest godina pakla.


Reci što misliš!