Crna Kronika

Napadač pao na nož

Umag: Pijani napao pijanog gazdu

Umag: Pijani napao pijanog gazdu

Enver i Tomislav prvo su se posvađali, a potom je Enver zgrabio 33 centimetra dug kuhinjski nož i, vičući da će ga ubiti, pokušao stanodavca ubosti u grudni koš

Pijani podstanar, 49-godišnji Enver A. iz Petrinje pokušao je ubiti svog pijanog stanodavca, 49-godišnjeg Tomislava I. iz Umaga zbog, navodno, nepopravljenog vodokotlića.

Naime, Enver A. je u četvrtak, 9. listopada, u večernjim satima banuo u stan Tomislava I. u Ulici Pozioi, koji je u to vrijeme s još dvojicom podstanara pio u dnevnoj sobi, otkriva Barkun.

Enver i Tomislav prvo su se posvađali, a potom je Enver zgrabio 33 centimetra dug kuhinjski nož i, vičući da će ga ubiti, pokušao stanodavca ubosti u grudni koš. Ovaj je uspio izbjeći ubod te su u naguravanju obojica završila na podu, pri čemu je bijesni podstanar pao na nož i lakše si ozlijedio ruku.

Enver A. je sam pozvao policiju, koja ga je prijavila zbog pokušaja ubojstva. Inače, eksplozivni Enver je i 1998. godine prijavljen za pokušaj ubojstva, pa će mu istražni sudac Eugen Pustijanec odrediti pritvor.


Reci što misliš!