Crna Kronika

Pljačke

U Zagrebu čak pet pljački u samo sat i pol vremena

U Zagrebu čak pet pljački u samo sat i pol vremena

U četiri slučaja nepoznati razbojnici su bili naoružani pištoljima, dok je u u trgovini u Susedgradu trgovkinja novac predala pod prijetnjom nožem

U samo sat i pol vremena zagrebački razbojnici sinoć su izveli čak pet pljačkaških akcija - od Novog Zagreba do Susedgrada upadali su u trgovine, ljekarne, i salone igara na sreću, a najveći plijen odnesen je iz kladionice na Črnomercu, doznaje se u policiji, piše Totalportal.hr

Policija nije objavila točne iznose ukradenog novca, ističući tek da se šteta kretala od nekoliko stotina do više od deset tisuća kuna.

U četiri slučaja nepoznati razbojnici su bili naoružani pištoljima, dok je u u trgovini u Susedgradu trgovkinja novac predala pod prijetnjom nožem.

Val pljački započeo je nešto prije 19 sati u poslovnici igara na sreću u novozagrebačkom naselju Utrine. Petnaestak minuta kasnije 'pala' je trgovina u Meksičkoj ulici u Susedgradu, a oko 19,30 ljekarna u Kosorovoj ulici na Volovčici.

Pljačkaški niz nastavljen je nešto prije 20 sati u drogeriji na Savskoj cesti, a okončan tridesetak minuta kasnije u kladionici na Črnomercu, iz koje je odnesen i najveći jučerašnji plijen.

Za svim razbojnicima policija još uvijek traga.


Reci što misliš!