Crna Kronika

Prijetnja

Zbog Thompsona prijetio uništenjem Arene

Zbog Thompsona prijetio uništenjem Arene

Novinarka je odmah pozvala načelnika PUI Lorisa Kozlevca koji je u dopisništvo agencije EPEHA uputio policajca koji je zaprimio i službenu prijavu o ovoj teškoj prijetnji

Pulsko dopisništvo novinske agencije EPEHA u danas je oko 11.30 sati nazvao muški glas, navodeći da zove iz Splita, izričući prijetnju sljedećeg sadržaja, javlja Barkun.hr

- Ako sutkinja pulskog Općinskog suda 2. prosinca ne donese presudu u korist Marka Perkovića Thompsona, ja i crne beretke dignut ćemo Arenu u zrak. Možete o tome obavijestiti policiju. Nakon toga prekinuo je razgovor.

Novinarka je odmah pozvala načelnika PUI Lorisa Kozlevca koji je u dopisništvo agencije EPEHA uputio policajca koji je zaprimio i službenu prijavu o ovoj teškoj prijetnji.

Podsjetimo 2. prosinca, u 11.30 sati sutkinja pulskog Općinskog suda Mirna Frančišković objavit će presudu, nakon što je 17. ovog mjeseca održala prvu i jedinu raspravu, povodom tužbe Marka Perkovića Thompsona i njegove producentske kuće MP-TON d.o.o. iz Zagreba, protiv grada Pule, zbog uskraćivanja davanja suglasnosti za održavanjem njegova koncerta ljetos u pulskoj Areni.

Sutkinja je na tom ročištu navela, kako nju ne zanima "lik i djelo" Thompsona, već isključivo pravna utemeljenost odluke pulskih gradskih vlasti, odnosno je li sukladna gradskim aktima i važećim zakonskim odredbama. Ova anonimna prijetnja, istovremeno je i izravan pritisak na sud i spomenutu sutkinju, piše Slobodna Dalmacija.

Za portal Javno.hr Thompsonov glasnogovornik Zdravko Barišić komentirao je ovu prijetnju kao organizirano djelo protivničke strane ili bolesnog uma, naglašavajući da iza nje ne stoji nikakav obožavatelj. - Apsolutno i kategorički se ograđujemo od toga i vjerujem da su takav poziv organizirali naši protivnici. Mislim da je taj poziv izmišljen i namješten.

Mislim da je to jedna od igara nama nesklone medijske kuće - izjavio je Barišić naglašavajući da taj poziv ne bi trebao utjecati na sudsku presudu, te da se sud ne bi trebao obazirati na takve pozive. Barišić je također istaknuo da nema riječi o samopromociji Thompsona

 


Reci što misliš!