Crna Kronika

Diler

Šibenik: Uhićen diler kokaina

Šibenik: Uhićen diler kokaina

U istražni centar Županijskog suda u Šibeniku zbog zlouporabe opojnih droga privedeni su spomenuti 45- godišnjak te još dva vlasnika ugostiteljskih objekata u Šibeniku

Nezaposleni muškarac (45) sa šibenskog područja uhićen je u policijskoj akciji "Karika" zbog preprodaje kokaina, čime je od srpnja 2008. do siječnja ove godine pribavio imovinsku korist od 134.400 kuna za 224 preprodana grama kokaina.

Izvijestio je to danas na posebnoj konferenciji za novinare načelnik PU Šibensko - kninske Ivica Kostanić.

Dodao je kako policija posjeduje i dokumentaciju o novčanim transakcijama, odnosno ulaganjima od milijun kuna te 250.000 dolara za koje se sumnja da su zarađeni od preprodaje droge.

U krim akciji "Karika" obuhvaćeno je još 26 osoba s područja cijele Hrvatske.

U istražni centar Županijskog suda u Šibeniku zbog zlouporabe opojnih droga privedeni su spomenuti 45- godišnjak te još dva vlasnika ugostiteljskih objekata u Šibeniku, a jedan se brani sa slobode.

- Valja naglasiti da smo kod uhićenog 45- godišnjaka pronašli dokumente o ulaganjima u dionice te razne invensticijske fondove, a osumnjičeni je, naglašavam, nezaposlen - istaknuo je načelnik Kostanić i dodao da je tijekom krim obrade kod osumnjičenih, među ostalim, pronađen i jedan pištolj sa streljivom. Policija je, kazao je Kostanić, jučer počela novu kriminalističku obradu nad dvije osobe također sa šibenskog područja opet zbog zlouporabe kokaina. Ženska osoba nad kojom se provodi istraga sumnjiči se i za kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti.


Reci što misliš!