Crna Kronika

Prijetnja

Zagreb: Učenik u školi prijetio bombom

Zagreb: Učenik u školi prijetio bombom

Učenik drugog razreda srednje škole Centra za obrazovanje i osposobljavanje mladeži u zagrebačkoj Dubravi izvadio je bombu i prijetio da će sve pobiti. Na kraju se predao

''Srednjoškolac i štićenik Centra za obrazovanje i osposobljavanje mladeži u zagrebačkoj Dubravi je oko 16,25 sati u školi zaprijetio bombom, ali se oko 18 sati predao policiji pa je sve prošlo bez ozlijeđenih'', izvijestila je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba, a prenosi Net.hr .

Dodala je da je mladić zadržan u policiji u Dubravi gdje se provode službeni izvidi.

Neslužbeno se doznaje da je srednjoškolac zaprijetio ravnateljici da će aktivirati bombu koju je držao u školskom ormariću i pobiti sve prisutne.

Prema izjavama svjedoka prije incidenta netko od učenika prijavio je ravnateljici da jedan učenik u ormariću drži bombu.

Ravnateljica je krenula prema ormariću, no učenik 2 C razreda, nezadovoljan jer su ga kolege razotkrili, potrčao je prema ormariću i uspio prestići ravnateljicu i izvadio bombu na hodniku pred njom i više desetaka školskih kolega.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija. Pregovarali su s njim gotovo sat vremena i na kraju ga ipak uspjeli nagovoriti da preda bombu.

Učenik je, navodno, imao većih problema u školi, a učenici tvrde da je zbog više negativnih ocjena trebao ponavljati razred, prenose internetski portali.

 


Reci što misliš!