Crna Kronika

Prometna nesreća

Vodnjan: Poginuo motociklist

Vodnjan: Poginuo motociklist

Nesreću skrivio vozač opela

U teškoj prometnoj nesreći na cesti Vodnjan-Bale sinoć oko 22.35 sati poginuo je motociklist na 'yamahi' pulskih registarskih oznaka, javlja Barkun.hr.

Do nesreće je došlo na ravnom dijelu ceste, u blizini skretanja za Svetu Fošku, kada je Nijemac G.A.B (47) u 'opelu', vozeći u smjeru Rovinja, počeo pretjecati 'VW lupo', kojeg je vozio H.M. (38) iz Pule, ne primjetivši da je motociklist već započeo pretjecanje.

Motor je od udara u stražnji lijevi dio 'opela' udario u zemljani nasip uz lijevu stranu ceste, odbio se te potom udario u desni nasip nakon čega je otklizao još nekoliko metara po asfaltu. Motociklist je na mjestu preminuo a zbog težine ozljeda glave policija ga nije uspjela identificirati.    

Prizor na mjestu nesreće je stravičan, dijelovi motora, oprema i kaciga rasuti su po cijeloj prometnici. Policija i istražni sudac još utvrđuju sve okolnosti a na mjestu nesreće bili su i vatrogasci. Vozač 'opela' bit će saslušan u četvrtak ujutro a identitet poginulog motociklista utvrdit će se otiscima prstiju


Reci što misliš!