Crna Kronika

Dileri

Na zatvorsku kaznu osuđena petorica varaždinskih dilera

Na zatvorsku kaznu osuđena petorica varaždinskih dilera

Najveću kaznu, od tri i pol godine zatvora, dobio je Edvin Majstorović, kojem je sud odredio i obaveznu mjeru liječenja od ovisnosti

Na Županijskom sudu u Varaždinu izrečena je presuda petorici dilera, uz čiji se slučaj, kako se kasnije ispostavilo bezrazložno, vezivalo čak i ime bivše missice i manekenke Aleksandre Grdić.

Najveću kaznu, od tri i pol godine zatvora, dobio je Edvin Majstorović, kojem je sud odredio i obaveznu mjeru liječenja od ovisnosti. Žarko Vidović i Damir Funarić dobili su po dvije godine i šest mjeseci zatvora, drugooptuženi Goran Čošić dvije godine i pet mjeseci zatvora, dok je prvooptuženi Ivica Jakopović dobio najmanju kaznu - osuđen je na dvije godine i četiri mjeseca zatvora. Osim kokainom, varaždinska je petorka dilala i amfetaminima te skunkom.

"Drago mi je da je istina izašla na vidjelo. Kao što sam već prije rekla, nemam veze s tim slučajem i jako mi je žao što sam nepravedno optužena. Svi su se urotili protiv mene kad se to dogodilo, a sad se ipak uspostavilo da sam pričala istinu", rekla je Aleksandra Grdić nakon što je njeno ime maknuto s liste svjedoka i onih koji su nabavljali kokain od dilerske petorke. Na popisu se našla jer je jedan od brojeva mobitela koje su dileri kontaktirali navodno bio njezin, ali manekenka je to cijelo vrijeme demantirala: "Ne poznajem ih, a brojevi s tih ispisa nisu moji, niti su ikad bili. Bilo tko je mogao nazvati i reći: `Ja sam Aleksandra Grdić i treba mi kokain`. To nisam bila ja i nemam s tim veze".

Osim za prodaju kokaina Alex, varaždinske se dilere optužnicom teretilo i za prodaju kokaina njenom prijatelju, PR menadžeru i manekenu Toniju Dabinoviću.


Reci što misliš!